İzleyiciler

14 Kasım 2013 Perşembe

minnie mouse sapka yapimi





Selamlar.... yaptigim bir kaç şapkayı dizinle paylastim.yapilisinin parcalarini da cektim.cocugumuzun kafa olcusune gore sapkamizi haxirliyoruz.ben sihirli halka içine 12 trabzanla basliyorum.2.sirada 24oruyorum.3.sirada 1tek bir cift oruyorum.4.sirafa 2tek 1cift ...bunun gibi genisletiyorum.48-50 cm arasi 7sira genisletiliyor.10sira daha tek orup kulak kisimlarini yapiyorum.genelde 18trabzanla kulaklara baslahyip her sıra baş ve sonlarinda 1er eksiltiyorum 4 trabzan kalinca bitiyor. .
Yuzunu olusturmak icin ten rengiyle 23zincir cekip etrafını dolanarak orugorum.bas ve sonda 4er artirmam var.1.resimde goruluyor. Burnunu  sik igne orugoruz.parcalari dikip birlestiriyoruz. Resimlerden anladiliyordur herkese kolay gelsin....

6 yorum:

  1. ASLImmm sen harika birisin.. ne kadar paylaşımcısın böyle..Allahım kalbine göre ne dilersen versin.. bu aralar şapka ve patik örmek satmak için uğraşıyordum.. yapmayı elbette biliyorum ama yaşlara göre sayıları nasıl ayarlıyoruz onu becermiyordum..en azından şapka için , verdiğin örnek sayılarla azaltıp çoğaltabilirim tşkler canım.. birde patik için model tarifi yaparsan daha mutlu oluruz :) bol kazançlarrrrrr..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatli oyuncaklarim.patik icin de bir kac model aciklamali ekleyecegim.

      Sil
  2. siparişler hafiflesin bundanda öreyim elama... bende misinalı şişle ördüm :))

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım sağlıkla giyilsin bol siparişlerin olsun.

    YanıtlaSil

Buraya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.Beğenileriniz benim için çok önemlidir...