İzleyiciler

12 Ocak 2010 Salı

ÇEŞMEALTI gezisi






















Çokk sıkıcı günlerin ardından (havanın malum durumları ,kış sendromları ,birşey yapmamak isteği ,hastalık krizleri vs. vs. vs. vs....) biraz nefes almak için hafta sonu onca yağan yağmura rağmen kendimizi evden bir attık ki sormayınız...Evimiz Özbek-çeşmealtı-torasan üçgeninin arasında bir yere sıkışmış durumda...Çok güzel bir yerde oturuyoruz...Lakin kış olunca çekilmiyor yağmur çamur deryası heryer...Böyle olunca sıkılıyorum bende...Hafta sonu neyseki kendimizi market dışı gezmelere atalım dedik ve çıktık bu üçgeni gezmeye...Önce Özbek oradan iskele ve oradan da çeşmealtına uzandık.zaten hepsi birbirine bağlı ...O muhteşem doğa çeşmealtında resim çekmemize izin verdi de bir kaç kare yakaladık.resimleri belirteyim efem özellikle eşim çekti ...Bu arada boynumda görmüş olduğunuz atkı son eserim...Urla pazarına yeni açılan bir yüncüden aldım yününü 1 lira kendileri...1 yumak bitti ve 2. yumaktan çok az kullandım.8 numara şile düz ördüm gitti kenarlarından ikişer ilmek bıraktım keserken. sonradan bu ilmekleri söktüm iki kenarıda püsküllü oldu...Serkanın başındaki kuru kafa şapkanın yapılışını daha önce yayınlamıştım .dilerseniz burada bakabilirsiniz.tık tık...


sonradan not:16-ocak-2010 ilk üç fotoyu ekledim



5 yorum:

  1. Kış gelince evlere kapanıyoruz gerçekten. Hava güzel, siz güzel, ortam güzel... Allah daim etsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok iyi olmuş güzel oralar (hoş özbek'e bir kez gittik biz)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel gül yüzünü görmek.

    YanıtlaSil
  4. canımsın ne iyi yapmışsınız çıkıp bi güzel hava almışsınız atkında konuşuyo yane :)
    canımm sormuştunya hani çorapları,yazının içine link koydum tıkla nası örüldüğünü nası dikildiğini anlattım çok öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  5. arkadaşım damacana örtüsünden örmek istiyordan su pınarına takılması için yine aynı şekilde örüp çiçeklerini damacanayı ters çevirerek yapabilirsin altı üste geleceği için çiçeklerinide ona göre yerleştirince aynısı olur ters olan dib kısmını sonradan örüp sıkiğne olarak orayada çiçeklerden koyabilirsin iki parçadan olur birbirine dikilmez mecburen ama oda güzel olur sanırım:)istersen denersin güzel yorumların için teşekkür edrim arkadaşım.

    YanıtlaSil

Buraya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.Beğenileriniz benim için çok önemlidir...